Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Ország Játéka Játszónap / Délelőtt


Akvárium Klub

2018. október 28. 9:00

Tartsatok velünk a 6. Ország Játéka Játszónapon, október 28-án, ahol több ezer négyzetméteren várunk Benneteket, hogy kipróbálhassátok a sok száz versenybe nevezett játékot!

Animátorok segítenek a mind élvezetesebb játékban, s a helyszínen értékes nyereményekért rögtön szavazhattok is kedvenceitekre! Délelőtt Farkasházy Réka és a Tintanyúl koncert, délután a Kicsi Gesztenye Klub koncertje színesíti a programot.

Lesz különterem bébi és kisgyermekjátékokkal az egészen kicsiknek 0-3 éves korig, ovis terem és iskolás terem a nagyobbaknak szerepjátékokkal, kézműves foglalkozásokkal, társas- és építőjátékokkal, Legoval, fejlesztő- és ügyességi játékokkal, légvárral, arcfestéssel, meseszereplőkkel és autófirkálással. Velünk lesz a Kicsi Gesztenye klub, a Kicsomi és a Kedd Stúdió is! S hogy a játékos felnőttek se maradjanak ki, őket drónokkal, modellekkel, kézműves foglalkozásokkal várjuk!

Bővebben: www.orszagjateka.hu